Incepand cu 5 sept. 2004 va invitam pe PORTALUL CSC,

spatiu virtual dedicat tele-lucrului la proiectul SETI&C

 

atlantzkron2004

AMINTIRI…

S-a incheiat cea de a 15-a editia a scolii de vara Atlantykron 2004, devenita incepand cu anul 2000, Academia de Stiinta Prospectiva si Viitorologie. A fost frumos, a fost deosebit, a fost un eveniment ce a legat generatii, a definit nazuinte si poate cel mai important, a creionat curajos un proiect pentru viitor. Designing the Future, deviza acestui an, s-a dovedit a fi fost o alegere insipirata. Diversitatea programelor, calitatea participantilor, spiritul de initiativa si profesionalismul tuturor celor implicati in desfasurarea activitatilor, nivelul de exceptie al invitatilor, au fost doar cateva din argumentele care  pot fi aduse in sprijinul afirmatiei:  a fost cea mai reusita editie Atlantykron!

De remarcat:
- prezenta unui numar mare de copii, cu varste de la 1 an la 10 ani, fapt fara precedent in editiile anterioare, si care a demonstrat ca, atunci cand programul este bine structurat si majoritatea tinerilor este implicata, "conflictul" dintre generatii nu se manifesta; din contra, se construieste o comunitate ce are, prin insasi structura de varste, un VIITOR!
- calitatea deosebita a activitatilor desfasurate in atelierele definite pentru aceasta editie;
- calitatea intelectuala si morala a majoritatii tinerilor participanti, cu o mentiune speciala pentru cei ce au venit anul acesta pentru prima oara pe mica insula de langa Capidava!
Avem acum garantia ca intr-adevar anul 2005 va fi cu-adevarat a celor ce si-au asumat sa revina pentru a CONSTRUI VIITORUL!!!

 

imagine

lectie1
In curand se va lansa o pagina dedicata proiectului SETI&C
Pana atunci va asteptam parerile si ideile legate de
evenimentul la care ati fost martori la
 csc@mailbox.ro sau fmuntean@matco.ro

         Programul SETI&C a fost lansat! O provocare adresata deopotriva specialistilor din Centrul pentru Studii Complexe cat si participantilor care s-au inscris si participat in numar  neasteptat de mare.

Acum avem la dispozitie un an - pana la editia din 2005 a Academiei de Stiinta Prospectiva si Viitorologie Atlantykron 2005 - pentru a structura si lansa programul la nivel European si Mondial. Sunt mai mult decat sigur ca aceasta initiativa va fi un succes! Garantia? Calitatea mult peste asteptari a celor ce au participat la atelierul dedicat Stiintei Complexitatii, carora le multumesc pe aceasta cale ca au avut curajul si tenacitatea de a participa la un curs mai neobisnuit, destinat formarii viitorilor ... NEXIALISTI, capabili de a "strapunge" bariera Spatio-Timpului si de a construi, de la concept si pana la tehnologia necesara, o Poarta  Stelara...

                              Florin Munteanu


Dorim sa multumim si pe aceasta cale tuturor celor care ne-au sprijinit direct sau indirect
in realizarea acestei editii a Academiei de Stiinta Prospectiva si Viitorologie
Atlantykron 2004, si in mod special sponsorilor directi
ai Centrului pentru Studii Complexe


prosoft solutions

sigla

ubisoft

MULTUMIM!!!